Громадський транспорт не їздитиме в Івано-Франківську під час повітряних тривог, – Марцінків (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Приватному та комунальному громадському транспорту заборонили рух в Івано-Франківську під час повітряних тривог.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Версії.

Таке рішення прийняли на раді оборони області.

Про це в прямому включенні розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він закликав реагувати на повітряні тривоги. Адже переконує, – ворог програє на фронтах, тому може вдатися до масових ракетних ударів. Тож, каже мер, така загроза є і на Заході нашої держави.

«Рада оборони області прийняла рішення про те, що міський транспорт не буде їздити під час повітряної тривоги. Це стосується не тільки комунального, а й приватного транспорту міста Івано-Франківська. На жаль, є міста, де були трагедії, бо були влучання в громадський транспорт», – відзначив міський голова.

Крім того, він зазначив, що зараз розробляють інформаційні довідки, як населення повинно реагувати в разі відключення газопостачання чи електроенергії.

«Ми готуємо інформацію, яку поширимо – як реагувати, якщо раптом зникне газопостачання, електрика. Які речі потрібно зробити, чим запастися, щоб готовими увійти в зимовий період. Сподіваємось, що все буде гаразд, але готовими потрібно бути. Особливо, після нещодавніх обстрілів інших областей. Ми організуємо місця, де люди зможуть переночувати, але потрібно і особисто готуватися. Здебільшого ми готові до опалювального сезону, маємо угоду на газ. Централізоване опалення готове, але з цим ворогом можна очікувати будь-чого», – додав Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.