ДТП з неповнолітніми потерпілими у смт. Боророчани (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Сьогодні, 14 вересня близько 19.50 год. смт. Богородчани по вул. Шевченка сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ. 

Водій автомобіля «Кіа Sorento» на необладнаному, неосвітленому пішохідному переході під час дощу збив неповнолітню дівчину, яку госпіталізували до лікарні.

На місці ДТП працює наряд патрульної поліції.

Не будемо вдаватися у подробиці наскільки у цьому ДТП є провина водія автомобіля, нехай у цьому розбирається поліція, але провина місцевої влади у цьому та інших дорожньо- транспортних пригодах Богородчан очевидна. Вже більше року на дорозі у Богородчанах відсутня будь- яка розмітка, не з’явилася вона і після покладення другого шару асфальту більше місяця тому, відсутність люмінесцентних дорожніх знаків «Пішохідний перехід», зебри та елементарного освітлення вулиць.

Богородчани чи не єдині центр територіальної громади, який не освітлюється, очевидно чиновники економлять…

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.