Росіяни шукають способи здатись у полон через контрнаступ – ОК Південь (відео)

Війна, Новини, Політика

Ворожі підрозділи на Харківщині вишукують способи вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести перемовини про складання зброї, повідомили в оперативному командуванні “Південь”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на керівницю пресцентру сил охорони та оборони ОК “Південь” Наталію Гуменюк в ефірі телеканалу “Еспресо“.

“Продовжуємо просування і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожих позицій, а й психологічний.

Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують способи вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про можливість складання зброї й перехід під егіду міжнародного гуманітарного права”.

@gudzinskiyrost #херсон🇺🇦 #херсонцеукраїна❤️🇺🇦 #войнанадонбассе #харьков #украина #зеленский❤️🇺🇦 #himars🇺🇦 #24лютого2022💔 #россия #украина🇺🇦 #контрнаступ #наступ #нова_каховка #каховка ♬ Change My Mind – Chris Alan Lee

Аналітики Інституту вивчення війни констатують, що захисники України швидким темпом відвоювали майже всю територію Харківської області.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.