ОК “Південь”: у Чорному морі ворог активізував присутність 4 великих десантних кораблів

Війна, Новини

Росія загрожує з Чорного моря 14 бойовими кораблями, серед яких 4 надводних ракетоносії, споряджені вже 26 “Калібрами”, активізувала присутність 4 великих десантних кораблів.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на оперативне командування “Південь

 “У Чорному морі продовжують перебування в ракетнобезпечних для себе районах (поблизу південного узбережжя Криму) 14 бойових кораблів ворожого флоту, серед яких 4 надводних ракетоносії, споряджені вже 26 “Калібрами”.

Зненацька активізовано присутність 4 великих десантних кораблі”.

За прогнозами військових, через шторм у морі ворожий “десант, незважаючи на його кількісну присутність, якісно буде неспроможний реалізувати божевільні завдання”.

Проте “море може щедро підкидати мінні сюрпризи”.

“Отже, не тільки загрозу ракетних ударів несе Чорне море за присутності в ньому ворога. Небезпека підриву в прибережних водах та на деяких ділянках узбережжя залишається актуальною”, – резюмують в ОК “Південь”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.