Керівництво західного угруповання військ РФ знову змінили через поразки – ГУР

Новини, Політика, Суспільство

Після нищівних поразок росіян і контрнаступу ЗСУ вчергове змінено командування західного угруповання Збройних сил РФ.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

“Після серії поразок від українських Сил оборони, вчергове змінено командування західного угруповання ЗС РФ.

Керівний склад західного угруповання ЗС РФ відсторонено від командування. Причина такого рішення – нищівні поразки, отримані у результаті наступу українських Сил оборони.

3 метою відновлення “стійкості управління” угруповання, його очолить командувач угруповання військ “Центр” генерал-лейтенант Олександр Лапін, разом зі своїм штабом. На даний час оперативний склад УВ “Центр” перемістився з Луганська до командного пункту західного угруповання”.

В ГУР повідомили, що кадрове рішення щодо подальшого проходження служби колишнім керівником західного угруповання, генерал-лейтенантом Романом Бердніковим перебуває на розгляді.

Він був призначений на посаду командувача західного ВО 26 серпня 2022 року, на якій замінив генерал-лейтенанта Сичевого.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.