На Верховинщині прощаються із загиблим бійцем Анатолієм Розвадовським. У громаді оголосили день жалоби

Війна, Новини, Політика, Суспільство

11 вересня на Верховинщині прощаються із загиблим військовослужбовцем Анатолієм Розвадовським. У громаді оголосили день жалоби.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Верховинської селищної ради.

Прощання із бійцем розпочалося о 8:00. Скорботний кортеж вирушив з Буковецького перевалу. О 8:30 біля стели Героїв Небесної сотні у Верховині відбулася панахида.

На знак скорботи за Анатолієм Розвадовським жителів громади просять приспустити прапор України з чорною стрічкою на державних установах, приватних підприємствах, обмежити проведення розважальних заходів та не вмикати музику, йдеться у дописі.

На Верховинщині прощаються із загиблим бійцем. У громаді оголосили день жалоби
Загиблий військовослужбовець Анатолій Розвадовський. Фото: Facebook/Верховинська селищна рада

Що відомо

Анатолій Розвадовський із села Кривопілля загинув 9 вересня під час бойових дій на Донеччині. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну він пішов добровольцем воювати у складі 201 батальйону 102 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини. Мав звання лейтенанта. Йому було 24 роки.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.