На Херсонщині загинув 21-річний військовий з Прикарпаття Петро Чава

Війна, Новини, Суспільство

У бою з російськими окупантами загинув старший матрос з Прикарпаття Петро Чава.

Про смерть земляка повідомив на Facebook-сторінці голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ посиланням на Суспільне.

Боєць народився у селі Стримба, поблизу Надвірної. Він проходив строкову військову службу в армії. Після 24 лютого став на захист Батьківщини.

“Петро нікому не говорив до останнього, але пішов зі словами: це — мій обов’язок, це — моя країна. Тут живуть мої батьки та рідні для мене люди”, — цитує Зіновій Андрійович друзів полеглого. Військовий загинув 3 вересня під час бойового зіткнення з армією рф біля села Білогірка Херсонської області. Захиснику Петру Чаві був 21 рік.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.