З початком навчального року на Прикарпатті почали зникати діти – поліція (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Поліціянти фіксують збільшення звернень про зниклих дітей. Відтак, за тиждень в Івано-Франківській області пропали дев’ятеро дітей. Всіх вдалося знайти упродовж доби.

Як зазначають в обласній поліції, йдеться про дітей від 10 до 14 років. Всі живі та здорові, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

«Здебільшого діти йдуть з дому через конфлікти в сім’ї. Є і такі випадки, коли неповнолітні перебувають поза увагою батьків, стоять на обліку. Тобто це діти, які в полі зору соціальних служб», – розповідає начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

З усіма знайдами та їхніми батьками правоохоронці проводять виховні бесіди. Дають рекомендації та роблять все можливе, аби такі випадки більше не повторювались.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.