План санкцій проти рф виконаний на 70% – Єрмак

Війна, Новини

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив про виконання на 70% плану санкцій проти рф, представленого у квітні цього року.

Єрмак під час засідання Міжнародної експертної групи щодо санкцій проти росії, що пройшло у форматі відеоконференції, повідомляє сайт президента, інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Єрмак привітав членів групи “з досягненням вагомого результату – виконанням на 70% Плану дій, представленого у квітні цього року”.

Керівник ОП запропонував членам групи Єрмака-Макфола нові ідеї для обговорення. Насамперед ідеться про документ щодо визнання росії державою – спонсором тероризму.

Іще одним важливим питанням, як зазначив Єрмак, є заборона на отримання віз російськими громадянами.

Учасники зустрічі також обговорили необхідність запровадження санкцій у галузі атомної енергетики, відмову від імпорту урану з росії. Також ішлося про системну покрокову реалізацію обмеження ціни на російську нафту, що суттєво зменшить надходження до бюджету рф і вплине на її нафтовидобувну галузь.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.