Скандальна ДТП з Трухіним: нардепу вручили підозру в хабарі

Новини, Політика

Народний депутат Олександр Трухін, який рік тому потрапив у скандальну ДТП, заявляє, що правоохоронці вручили йому підозру щодо аварії і що на час розслідування він залишає фракцію “Слуга народу” у Верховній Раді.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Трухіна та Спеціалізована антикорупційна прокуратура у Facebook.

За його словами, підозру він отримав 7 вересня від Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, і стосується вона “одного з епізодів ДТП”.

Трухін запевняє, що на вручення підозри з‘явився добровільно, “нікуди не тікав і тікати не збирається”.

“Мій дім Україна, який я не покидав і ніколи не покину, і буду продовжувати робити все, що в моїх силах для нашої Перемоги. А це – і евакуація людей, і пошук військового обладнання по всьому світу та його доставка в Україну, і багато іншої роботи, про яку розкажу колись своїм онукам”.

Нардеп дає слово, що буде співпрацювати зі слідством і брати участь у всіх слідчих діях.

“Мені немає чого приховувати”, – запевняє він.

Також Трухін повідомив, що звернувся до голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії з проханням призупинити його членство у ній на період розслідування “для того, щоб ця справа не кидала тінь на репутацію всієї нашої команди” .

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.