ЗСУ стрімко наступають на Харківщині, огляд бойових дій, просування наших військ продовжується (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Наступ ЗСУ на Харківському напрямку розвивається настільки стрімко та динамічно, що ще трохи і вся оборона росіянців посипиться.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Вчора росіяни втратили с. Вербівку та частину Балаклії, а вже сьогодні ЗСУ звільнили від ворога с. Байрак. Сили росіян у Балаклії  знаходяться в оперативному оточені.

@gudzinskiyrost #харкіа #балаклея #ізюм #донбас #луганск #бахмут #сіверск #украина🇺🇦 #зсу💔 #24лютого2022💔 #контрнаступ #наступ #himars🇺🇦 #зеленский❤️🇺🇦 #зеленский❤️🇺🇦 #лиман #краматорск #сіверський_донець ♬ Rise – Jacob Yoffee

Мало того північніше Балаклії ЗСУ стрімким ударом на марші зайшли у Волохів Яр і вибили ворога та рухаються на Шевченкове створюючи загрозу м. Куп’янську, великій залізничній станції та логістичному центру росіян у Харківській області та півночі Донбасу. Також ЗСУ форсували Сіверський  Донець південніше Балаклії в с. Савинці.

Одночасно на Слов’янському напрямку ЗСУ теж форсували річку Сіверський Донець та зайняли села Старий Караван та Брусівку з’єднавшись із  плацдармом в с. Озерне.

Саме цікаве, що росіяни у Харківській області не будували ешелонованої оборони і тепер все залежить від того чи зможуть вони перекинути до Купянська та Ізюма достатньо резерву, який і так розмазаний по величезному фронті, як масло на хлібі тонким слоєм.

Очевидно, що наступ ЗСУ на цьому напрямку призведе до оточення та повного розгрому Ізюмського угрупування окупантів, втрати логістики та можливості вести організований супротив ЗСУ у Харківській області та на півночі Донбасу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.