У МЗС вимагають якнайшвидшого виправлення неправдивих фактів про Україну в угорському підручнику

ДІТИ, Новини, Політика
Міністерство закордонних справ України вимагає якнайшвидшого виправлення неправдивої інформації про Україну в угорському підручнику з географії для восьмого класу.

Про це йдеться у наданому Укрінформу коментарі речника МЗС Олега Ніколенка, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Він зазначив, що Міністерству закордонних справ України відомо про ситуацію із підручником географії для восьмого класу в Угорщині.

«Вчора українські дипломати провели зустріч в угорському зовнішньополітичному відомстві, під час якої наголосили на неприйнятності подання недостовірних та викривлених фактів про Україну. Вимагаємо якнайшвидшого виправлення неправдивої інформації в підручнику», – заявив речник МЗС.

Як повідомляли ЗМІ, в Угорщині державний центр розробив підручник географії для 8-го класу, в якому угорських школярів переконують, що в Україні точиться громадянська війна, до якої росія буцімто не причетна. Навчальний посібник також містить інші неправдиві факти щодо України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.