Росіянці так швидко наступали у рапрямку росії, що загубили полковника, огляд втрат росіян (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

ЗСУ на Харківському напрямку визволили територію в 20 кілометрів збили російські літаки у районі Волхового Яру, знищили та захопили багато техніки та особового складу росіян та лднирівців.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Росіянці так швидко «наступали» у напрямку російського кордону, що загубили цілого полковника ЗС рфії. Як я вже повідомляв раніше ЗСУ на повному ходу рухаються до Шевченкового створюючи загрозу Куп’янську та усьому Ізюмському угрупуванню росіянців.

Наближається оточення та повний розгром сил окупантів на Харківщині та північному Донбасі.

@gudzinskiyrost #харків #сіверський_донець #краматорск #лиман #зеленский❤️🇺🇦 #himars🇺🇦 #наступ #контрнаступ #24лютого2022💔 #зсу💔 #украина🇺🇦 #сіверск #луганск #бахмут #донбас #ізюм #балаклея #харков ♬ Paranormal Horror Theme – Michael Crowther

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.