Генштаб підтвердив, що бази в Криму обстріляли українськими ракетами

Новини, Політика

У Генштабі України підтвердили, що Збройні сили у серпні завдали ракетних ударів по авіабазах Росії в окупованому Криму. 

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Укрінформу”, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та першого заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки Михайла Забродського.

“Переконливим прикладом правильності такого підходу в поточному році є успішні зусилля ЗС України з фізичного перенесення бойових дій на тимчасово окуповану територію АР Крим. Йдеться про серію успішних ракетних ударів по кримських авіабазах противника, перш за все – по аеродрому Саки”.

Раніше Україна офіційно не брала на себе відповідальність за вибухи у серпні на авіабазах в окупованому Криму.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.