Ірена Карпа презентувала свою нову книгу “Тільки нікому про це не кажи” (відео)

Відео-новини

Це перший роман-детектив авторки.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РАІ.

В основі книги реальні історії жінок. Ірена Карпа зауважує, що цей роман для дорослих, оскільки у ньому багато інтимних сцен та вбивства.

Водночас у ньому письменниця розкриває низку важливих тем, наприклад, чому мовчать жінки. які пережили насильство, якиі інтимні стосунки дозволені між двома людьми, а які ні. Окрім того, авторка впевнена, нині ця книжка на часі.

Придбала новий роман Ірени Карпи й заслужена артистка України Ірма Вітовська. Впевнена, ця книга їй припаде до душі, як й інші твори письменниці.

Наразі Ірена Карпа презентує роман в різних куточках України. Під час туру письменниця збирає кошти і  перерахує їх на авто для українських військових.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.