В Криму спостерігається примусова активізація збройних сил – ОК “Південь”

Новини, Політика

Росіяни в окупованому Криму формують підрозділи для можливого “підтягування резервів” на материкову частину України, однак ЗСУ тримають під вогневим контролем шляхи, якими ворог може потрапити на окуповану Херсонщину.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на начальницю об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк. 

“В Криму спостерігається примусова активізація сил: що є – стягується і мобілізується, згортається у такі підрозділи, які б могли гіпотетично бути застосовані. Вони (окупанти – ред.) розуміють, що їм потрібно буде підтягувати резерви (з Криму – ред.), але також усвідомлюють, що ті шляхи, якими ці резерви можуть потрапити на тимчасово окуповану Херcонщину, вони теж перебувають під нашим вогневим контролем. Ми відстежуємо цю ситуацію”.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.