У МОЗ назвали сервіси, за допомогою яких можна дізнатися про безкоштовні ліки та обстеження

Здоров'я, Новини, Суспільство

Де отримати безкоштовні ліки та пройти безоплатні обстеження, можна дізнатися за допомогою мобільних сервісів, розроблених організацією “Ліки-контроль”.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення у Міністерстві охорони здоров’я.

Сайт і мобільний додаток “Ліки Контроль” містять повну інформацію про зареєстровані в Україні ліки та інструкції до них. Тут можна не тільки дізнатися, які ліки можна отримати безоплатно, але й знайти аналоги препаратів.

На сторінці “Ліки для онкохворих – підпишись на життя” пацієнти можуть дізнатися про надходження безкоштовного препарату у конкретний регіон.

У чат-боті “Спитай Гриця” міститься інформація про програму “Доступні ліки”. Покаже, чи можна отримати препарат безоплатно, розповість, як і у кого взяти електронний рецепт і в якій аптеці отримати.Чат-бот Лікуйся” допоможе пацієнткам із раком молочної залози, з його допомогою можна дізнатися про безоплатну діагностику і лікування у регіонах.

Освітній чат-бот “Ролики для лікарень” містить відео на популярні медичні питання теми. Зокрема, як лікуватися безоплатного, отримати електронне направлення тощо.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.