На Прикарпатті за підтримки США планують збудувати житловий комплекс для переселенців

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Досягнуто попередньої домовленості з представниками благодійників і бізнесу зі Сполучених Штатів Америки, які планують збудувати для внутрішньо переміщених людей окремий житловий мікрорайон на Івано-Франківщині.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА, начальциця обласної військової адміністрації Світлана Онищук, інформує пресслужба ОДА, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Це дасть змогу створити нові робочі місця та залучити переселенців до розбудови бізнесу на Прикарпатті”, – зазначила Онищук.

Зазначається, що сім із 35 релокованих на Прикарпаття підприємств перереєструвалися та сплачують податкові відрахування за працюючих. Окремі підприємства, крім обладнання, забезпечили переміщення до нашої області і своїх кваліфікованих працівників. Тому гостро стоїть питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених спеціалістів із числа релокованого бізнесу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.