ЗСУ можуть звільнити Херсон без бойових дій: яким чином

Новини, Політика, Суспільство
Колишній генеральний директор Королівського інституту об’єднаних збройних сил Майкл Кларк заявив, що контрнаступ України йде швидко.

Українські військові можуть звільнити Херсон від окупації, погрожуючи оточити 20 тисяч російських військових у регіоні,повідомляє Sky News, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Колишній генеральний директор Королівського інституту об’єднаних збройних сил й професор Майкл Кларк заявив, що контрнаступ України йде швидко та з великим наступом.

“Я думаю, що вони хотіли б оточити 20 000 або близько того російських військ, які знаходяться на захід від Дніпра”, – заявив Кларк.

За словами Кларка, якщо українським бійцям вдасться оточити регіон, росіяни будуть змушені вивести війська з міста без бойових дій.

“Вони не хочуть бомбити місто, і тому вони зможуть повернути Херсон, просто провівши цей швидкий наступ, який загрожує оточенням 20 000 солдатам”, – додав колишній гендиректор Королівського інституту об’єднаних збройних сил.

До слова, коментуючи рішення голови Кремля Володимира Путіна не відвідувати похорони Михайла Горбачова, Кларк заявив, що президент Росії не хоче, аби його асоціювали з колишнім радянським лідером.

“Горбачов уособлює собою все те, що Путін намагається повернути назад”, – зауважив Кларк.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.