У поліції кажуть, що знайшли нападника на військового з Коломиї Василя Кузьмина

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Поліцейські Івано-Франківської області знайшли чоловіка, який побив учасника АТО/ООС, оборонця Донецького аеропорту, військового ЗСУ з Коломиї, Василя Кузьмина. Це — 22-річний чоловік.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Нацполіції області.

Як йдеться у дописі, 27 серпня орієнтовно о 22:00 до коломийських поліцейських надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню без свідомості привезли 37-річного місцевого жителя з травмами. Поліцейські з’ясували, що на одній із вулиць Коломиї виникла сварка між компанією хлопців та двома коломиянами 29 і 37 років.

У поліції кажуть, що знайшли нападника на військового з Коломиї Василя Кузьмина
Василь Кузьмин. Фото: Василь Кузьмин

“Під час сутички один із молодиків вдарив у голову 37-річного чоловіка, він впав і отримав серйозну травму голови. Опісля правопорушник завдав два удари й 29-річному коломиянину. Одного з потерпілих госпіталізували до лікувального закладу. Наразі він перебуває в реанімації. Іншого медики оглянули та відпустили додому”, — пишуть на Facebook-сторінці Нацполіції області.

Поліцейські встановили всіх причетних до бійки та особу нападника. Ним виявився 22-річний чоловік з Коломиї. У його помешканні слідчі провели обшук.

Розпочате кримінальне провадження за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Про напад на військового ЗСУ Василя Кузьмина і розслідування у провадженні Суспільному розповіла його дружина Христина. Зокрема, вона сказала, що прізвища підозрюваних змінювалися щодня. Мати бійця кореспондентці Суспільного повідомила, що на Василя Кузьмина напали професійні спортсмени.

За словами дружини Василя Христини Кузьмин, 31 серпня чоловіка вдруге прооперували. Його стан зараз — стабільно важкий.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.