З’явилися супутникові знімки з місця вбивства полонених в Оленівці

Кримінал, Новини, Політика

Журналіст та кореспондент Politico Крістофер Міллер оприлюднив супутникові знімки Maxar, які показують колонію в окупованій Оленівці Донецької області до та після вбивства українських полонених.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Міллер у Twitter, радник глави ОП Михайло Подоляк у Twitter, Informnapalm

“Нові фотознімки Оленівської в’язниці, де щонайменше 50 українських військовополонених були вбиті під час атаки, який, за словами Києва – і попередні дані про це свідчать — здійснили російські війська” -сказав Міллер.

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm, проаналізувавши атаку на полонених, дійшла висновку, що то була не атака з РСЗВ типу HIMARS чи будь-яка інша. Вони пояснюють, що внаслідок “ракетного удару” не вилетіла жодна цеглина, ліжка не посунулися ні на сантиметр тощо.

Також вони пишуть, що тіла не були б обгорілими після атаки ракетою – вони б не були цілими.

Натомість розслідувачі вважають, що це була термобарична бомба, тобто, ними просто обстріляли будівлю з вікон, заблокувавши усі виходи.

Подоляк також впевнений, що був термобаричний вибух зсередини.

 

БУДІВЛЯ КОЛОНІЇ ДО ВИБУХУ

 

БУДІВЛЯ ПІСЛЯ ВИБУХУ

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.