Штаб Чорноморського флоту атакували з самого Севастополя – окупанти (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Російські окупанти заявили, що безпілотник, з якого 31 липня атакували штаб Чорноморського флоту, запустили із Севастополя.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на російського “сенатора” з окупованого Криму Ольги Ковітіді, яку цитує кремлівська пропаганда.

“Атаку безпілотника на штаб Чорноморського флоту було здійснено із Севастополя, йдуть оперативно-розшукові роботи з пошуку винних” – сказала Ковітіді.

Губернатор Севастополя заявляв, що атакували штаб саме із “українського безпілотника”.

Внаслідок “атаки” постраждали 6 людей, стан двох середньої тяжкості.

@gudzinskiyrost #європа😈😈😈😈😈👿⚡ #єс🇪🇺 #байрактар💛💙 #война💙💛 #війна💙💛 #війнавукраїні💙💛 #українапонадусе💙💛 #україна_переможе🙏💙💛 #зеленський🇺🇦 #зеленский🇺🇦 #контрнаступзсу🇺🇦 #зсу🇺🇦 ♬ Батько Наш Бандера – Повстанська Народна Патріотична Пісня

Передісторія: Призначений Росією “губернатор” окупованого Севастополя повідомив, що безпілотник атакував штаб російського флоту, у місті скасували святкові заходи до Дня ВМФ окупантів.

Військово-морські сили України зазначають, що окупанти настільки бояться ЗСУ, що знайшли привід скасувати святкування дня ВМФ РФ, вигадавши “удар українського безпілотника” в тимчасово окупованому ворогом Севастополі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.