Франківська ОВА отримала ще п’ять старлінків (фото)

Новини, Суспільство

Ці 5 старлінків Львівський ІТ кластер передав спільно з USAID.

Про це повідомляє голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на  ПІК.

П’ять старлінків отримала обласна військова військова адміністрація від Львівського ІТ кластеру.

Це вже друга поставка від них.

“Минулого разу, львів’яни передали нам 10 старлінків. Їх розподіл відбувся за таким принципом, щоб у разі пропадання основних каналів, ми могли забезпечити якомога більше робочих місць, охопити якнайбільше об’єктів критичної інфраструктури. Ми вже направили їх у наші медичні та освітні заклади та для телевізійних каналів”, – зазначає очільниця області.

FB IMG 1659101193298 scaled

Starlink — проєкт американської компанії SpaceX щодо розробки високопродуктивної супутникової платформи для виготовлення супутників зв’язку та запусків великої їх кількості (сузір’я) у космос. Система надає доступ до широкосмугового інтернету у будь-якій точці планети.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.