У Генштабі розповіли, скільки ударів росія завдала по Україні за липень

Без рубрики, Новини, Політика, Суспільство

У липні російські війська завдали по Україні майже півсотні ракетних та понад 40 авіаційних ударів.

Про це на брифінгу у четвер, 28 липня, повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов,  інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

«З початку місяця противником завдано 49 ракетних ударів та 44 авіаційних ударів, внаслідок яких повністю зруйновано 28 об’єктів, у тому числі 4 школи та 9 житлових будинків, а також частково зруйновано 137 об’єктів, з них 7 об’єктів транспортної інфраструктури, 11 навчальних закладів та 29 житлових будинків», – сказав Громов.

За його словами, з території рф також було здійснено 47 обстрілів Чернігівської області та 151 – Сумської області.

«З початку місяця з території росії противником здійснено 198 обстрілів, з них 47 обстрілів Чернігівської області і 151 – Сумської області. Найбільша частина обстрілів припадає на райони населених пунктів Єсмань та Білопілля Сумської області», – розповів Громов.

Нагадаємо, сьогодні вдень по Кропивницькому під час повітряної тривоги було завдано ракетного удару.

Вночі рф двічі атакувала ракетами Харків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.