Своїм тілом закрив побратима і врятував йому життя. На війні загинув боєць з Франківщини Дмитро Джиджора

Новини

Поблизу села Білогорівка на Херсонщині 25 липня 2022 року під час артобстрілу загинув військовослужбовець із села Дуба Івано-Франківської області Дмитро Джиджора. Боєць своїм тілом закрив побратима і врятував йому життя.

Про це на Facebook-сторінці повідомив голова Дубівської сільської ради Олександр Мухар, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

“Дмитро був справжнім патріотом України, який любив свою Батьківщину, свою родину, та життя. Був вихованим в дусі патріотизму, а також любові до Бога. На початку війни перебував у Франції, але повернувся одразу ж в Україну, пішов у центр комплектування і поїхав у зону бойових дій”, — йдеться у дописі.

Воїну було 37 років. Поховають Дмитра Джиджору 29 липня в селі Заставці Чортківського району на Тернопільщині.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.