У Коломийській районній військовій адміністрації відбувся благодійний захід із забору крові

Здоров'я, Новини, Суспільство

26 липня в Коломийському районі відбувся благодійний захід із забору крові серед працівників районної військової адміністрації на чолі з керівництвом, працівників територіальних громад, рятувальників, поліцейських, військових, працівників прокуратури та інших державних установ.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Організаторами заходу виступили Департамент охорони здоров’я ОДА, «Прикарпатський обласний центр служби крові ІФ ОР» та Коломийська районна військова адміністрація.
Метою заходу є поповнення банку крові.
Донорами стала 61 людина.
Перед безпосереднім забором кожного оглянув лікар-терапевт, провели визначення групи крові. За результатами огляду лікар робив висновок щодо відсутності протипоказань донорів та допуску до заборів.
Ставши донором можна не тільки зробити добру справу і врятувати життя, а й покращити стан свого здоров’я, оскільки після забору крові відбувається оновлення організму – зазначають лікарі.

Організатори висловили подяку всім, хто долучився до заходу та став донором.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.