Калушани виступили на найбільшому фестивалі лемків у Польщі (фото)

Новини, Суспільство

З 22 по 24 липня у Ждині відбулася 40-а ювілейна “Лемківська ватра”, присвячена 75-им роковинам сумнозвісної операції “Вісла”.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Вікна” .

Учасники народного фольклорно-етнографічного ансамблю пісні і танцю “Студенька” та окремі виконавці калуського палацу культури “Мінерал” виступали упродовж двох днів. А 24 липня з творчою програмою артисти відвідали Горліце, офіційна сторінка міського голови Андрія Найди у соцмережі.

Місто-побратим Горліце з перших днів війни запропоновував калушанам свою підтримку та надав допомогу. І участь у фестивалі була чудовою нагодою передати подяку бургомістру Рафалу Куклі та всій громаді міста.

“Впевнений, сьогодні важливо об’єднуватися. Коли ми разом робимо добру справу, країна стає сильнішою”, —написав міський голова Калуша.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.