Звільнення Херсона: перелом настав, росіяни “готують” нові цілі для HIMARS – Хлань (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

ЗСУ переходять до контрнаступу в Херсонській області.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Espreso.tv.

Переломний момент на фронті у Херсонській області вже настав. ЗСУ зайняли провідну позицію та відкрито починають контрнаступальні дії.

Таку заяву зробив депутат Херсонської облради та радник голови обласної військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі Espreso.tv:

“Стратегічні кроки, які були зроблені по Антонівському та Дар’ївському мостах, по знищенню боєприпасів, командних пунктів, техніки у тилу ворога і по лінії зіткнення – це результати підготовчої роботи. Тепер питання у більш потужних і точних артилерійських ударах по лінії фронту та у зачистці орків на зайнятих ними позиціях”, – зазначив він.

За словами Хланя, розуміючи, що перелом настав, окупанти почали у поспіху видавати пропагандистські укази, наприклад, про підготовку до проведення “референдуму”, зокрема, про організацію виборчкомів на місцях.

“Напевно, окупанти почали готувати нові цілі для HIMARS, я так розумію. Тому що якраз ось ці центри виборчкомів будуть новими цілями з тими зрадниками, які погодяться там працювати”, – попередив Хлань.

Нагадаємо, 23 липня ЗСУ “з хірургічною точністю” потрапили в Дар’ївський міст через Інгулець в Херсонській області.

До цього 19 липня українські військові вдарили по Антонівському мосту в окупованому Херсоні, який пов’язує місто з лівим берегом Дніпра

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.