У бою з окупантами загинули бійці з Івано-Франківщини Степан Худяк та Іван Шептур

Кримінал, Новини, Політика

У російсько-українській війні загинули прикарпатці з села Топільське Рожнятівської громади Степан Худяк та Іван Шептур із села Радча Івано-Франківської громади.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на повідомилення на своїй Facebook-сторінці Жанни Табанець.

“39-річний Степан Худяк відважно боровся за незалежність, суверенітет та вільне майбутнє України. Без вагань пішов виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною”, — написала жінка.

У бою з окупантами загинули бійці з Івано-Франківщини Степан Худяк та Іван Шептур
На фото Степан Худяк. Фото: Facebook/Zhanna Tabanets

Боєць отримав смертельне поранення під час артилерійського обстрілу 22 липня біля села Івано-Дар’ївка Донецької області.

Про смерть батька двох дітей з Радчі Івана Шептура написала у Facebook Ярослава Ярчук.

“Низько схиляємо голови та падаємо на коліна перед героєм, який заплатив найдорожчу ціну за наш з вами спокій, за мир в Україні — віддав власне життя. Дякуємо йому за мужність, силу волі та героїзм. Щирі співчуття батькам, дружині, братам, дітям, хай Бог допоможе пережити горе”, — йдеться у дописі.

Тіло загиблого Івана Шетура зустрічатимуть у Радчі 24 липня о 8:00 на вулиці Т. Шевченка.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.