Прикарпатських десантників нагородив командувач Сухопутних військ ЗСУ (фото)

Новини, Політика
Військовослужбовців підрозділу 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, в якому воюють, зокрема, прикарпатські десантники, нагородив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.
Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук
Вручив державні, відомчі нагороди та цінні подарунки за мужність, героїзм і відвагу, проявлені під час виконання бойових завдань. Їхня сила, відвага і професіоналізм не дали ворогу розвинути наступ і просунутись вглиб України.
Підрозділ воює на сході України і пройшов важкі бої. Ворог направляв на їх позиції значні сили, намагаючись кількісною перевагою проламати нашу оборону. Втім крилата піхота витримала навалу, не допустила прориву і нанесла окупантам суттєві втрати.
Бійці знищили: 35 танків, близько 40 одиниць броньованої техніки (БТР, БМП, ББМ), 1 – БПЛА, 1 – САУ.
“Дякуємо нашим воїнам за мужню оборону нашої країни, героїзм. Здоров’я вам, сили, повертайтесь з перемогою і якнайскоріше вибивайте ворога з нашої землі”, – йдеться у повідомленні.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.