Біля Калуського ДРАЦСу впорядкували клумби та відремонтували асфальтне покриття

Без рубрики

Щороку в літній період працівники відділу ДРАЦС надають громадянам найбільшу кількість адміністративних послуг, приймаючи найбільшу кількість відвідувачів.

Про це повідомляє начальниця Калуського міського відділу ДРАЦС Головного територіального Управління юстиції в Івано-Франківській області Ірина Очкур, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Вікна”

Цьогоріч до вже звичної чималої кількості реєстрації шлюбів, реєстрацї народження дітей додалося і обслуговування громадян, які змушені були переїхати до нашого міста від страхіть війни, втратили свої документи, потребують їх поновлення, внесення виправлень, оформлення документів для використання за кордоном.

Про це повідомляє начальниця Калуського міського відділу ДРАЦС Головного територіального Управління юстиції в Івано-Франківській області Ірина Очкур.

   За її словами, окрім допомоги у вирішенні різноманітних питань заявникам працівники закладу прагнуть, щоб відділ та прибудинкова територія милувала око громадян. Тому висловлює подяку КП “Калушавтодор” за впорядкування квіткових клумб
 та ремонт асфальтового покриття біля відділу.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.