“Поспішайка”: у Франківську два місяці виходжували передчасно народжену дівчинку

Новини, Суспільство

Передчасно народжена дитинка з надзвичайно малою масою тіла і дуже малим терміном гестації, одна з маленьких пацієнток в  Івано-Франківському обласному перинатальному центрі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ посиланням на сторінку закладу.

Протягом двох місяців лікарі відділення інтенсивної терапії новонароджених домоглися того, що більшість органів та систем розвинулися у дівчинки уже в навколишньому світі, і розвинулися добре.

Дитинка зараз дихає самостійно, не має порушення неврологічного статусу, добре набирає вагу і засвоює їжу.

«У більшості випадків, якщо мама позитивно налаштована, вірить в одужання своєї малечі, має тісну комунікацію з лікарями, є взаємоповага та розуміння ролі кожного то це сприяє виходжуванню дитини. За допомогою тандему який склався, довіри мами до медперсоналу, до колективу – ми маємо гарну виходжену дівчинку. Завдяки високому рівню професіоналізму лікарів Івано-Франківського обласного перинатального центру, наявності сучасного інноваційного медичного обладнання, надання медичної допомоги високого рівня, доброзичливого ставлення медперсоналу до кожного пацієнта – це все призводить до успіху у виходжуванні передчасно народжених діток», – йдеться в повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.