Баскетболістки ПНУ перемогли на Європейських університетських іграх-2022 (фото)

Новини, Суспільство

Жіноча збірна команда з баскетболу 3х3 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника перемогла на Європейських університетських іграх-2022.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на сайт вишу.

Змагання відбулися у польському місті Лодзь. Як йдеться у дописі, баскетболістки з рахунком 14:12 здобули “золото” у грі зі збірною університету Любляни, що у Словенії.

Баскетболістки ПНУ перемогли на Європейських університетських іграх-2022
Франківки перемогли баскетболісток зі Словенії. Фото: сайт Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника

“На своєму шляху до чергової визначної перемоги українки впевнено перемогли збірні Хорватії (університет Загребу) з рахунком 21:12 та Австрії (університет Відня) з рахунком 21:19. Вітаємо золотий склад команди Прикарпатського університету — Ольгу Алексейчик, Вероніку Космач, Міріам Уро-Нілс, Тетяну Юркевічус. Вітаємо головного тренера команди Юрія Процюка та декана факультету фізвиховання та спорту, керівника команди Ярослава Яціва”, — йдеться у дописі.

Баскетболістки ПНУ перемогли на Європейських університетських іграх-2022
Фото: сайт Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.