Депутати та працівники Коломийської міськради купили на фронт чотири автомобілі

Новини, Політика, Суспільство

Працівники Коломийської міської ради, комунальні підприємства, медики, освітяни, соціальні працівники, депутати та члени виконкому своїми силами купили чотири машини для військових. Кожен давав скільки міг, кошти з бюджету не використовували зовсім.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на на ФБ Богдана Станіславського.

Одну вантажівку з підвищеною прохідністю ГАЗ ще місяць тому передали захисникам. А незабаром на фронт вирушить ще три авто: два ГАЗи-66 та автобус марки Mercedes, повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Займались придбанням цих машин заступники голови Володимир Григорук, який з перших днів війни став на захист України, та Сергій Проскурняк.

“Це не перші автомобілі, які передаємо захисникам. І точно не останні. Коломийська міська рада буде і надалі підтримувати військових різними шляхами. Ми знаємо, що бійцям потрібна наша допомога. Тому робимо все можливе, щоб вони її отримали, бо це наш обов’язок”, – запевняє Станіславський.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.