Замість чагарників логістичний хаб: у Долині планують реанімувати виробничий об’єкт (фото)

Новини, Суспільство
Понад 10 років територія підприємства ТОВ “ГРОКЛІН-ДОЛИНА” заростала чагарниками. На початку весни нове керівництво розпочало роботи з благоустрою території, які й досі тривають.
Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.
За короткий час тут з’явилась бруківка, частину ділянки залили бетоном – облаштували під стоянку для великогабаритних автомобілів, розпочали облаштування додаткового заїзду, всередині приміщення, площею 2300 м2 залили професійну підлогу, працюють електрики.
«Нарешті після більш як десяти років застою цей об’єкт ожив. Сподіваюся, що скоро він запрацює. Зустрічався з керівником, мав про це розмову. Попередньо говорили про приблизно 25 робочих місць. Але я переконаний, що коли бізнес розвиватиметься, то буде набагато більше. Також розглядаємо можливість створення логістичного хабу, оскільки наше місто знаходиться на перетині трьох областей.
Нам сьогодні важливо, аби вся територія і приміщення колишнього «Грокліна», а також наш індустріальний парк ожили і там було не одне виробництво», – акцентує міський голова Іван Дирів.
“Роботи ще дуже багато, – розповідає генеральний директор Іван Товт, – близько 60 відсотків території ще потребує облаштування. Також всередині необхідні оздоблювальні роботи”.
Як зазначає він, про те, скільки нових робочих місць тут з’явиться, і яким саме буде вид діяльності – чи це буде торгівля, чи виробництво, чи складські приміщення, наразі говорити передчасно.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.