У Коломиї мешканець Одеси поцупив з лікарні ноутбук

Кримінал, Новини

18 липня до поліції Коломийщини звернулась 48-річна мешканка району. Жінка повідомила, що зі службового кабінету Коломийської ЦРЛ викрадено її ноутбук.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

“На місці злочину поліцейські встановили, що крадіжку було вчинено ще кілька днів тому. Злодій шляхом підбору ключа проник у приміщення, звідки виніс комп’ютерну техніку”,  йдеться у повідомленні.

Поліцейські за лічені години розшукали причетного до вчинення крадіжки. Йдеться про раніше судимого за майнові злочини мешканця Одеси.

Фігуранта слідчі затримали.

“Дії затриманого кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Невдовзі затриманому буде повідомлено про підозру, а судом обрано запобіжний захід”, інформує поліція.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.