У с. Раковець Солотвинської ТГ з військовими почестями поховали бійця 10-ї ОГШБ Василя Косовича (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

18 липня в с. Раковець Солотвинської ТГ в останню дорогу провели загиблого героя Василя Косовича, бійця 10-ї окремої гірсько штурмової бригади, який ціною власного життя захищав нашу Україну.

Василю було лишень 38 років, він першим з села та району прийшов до військкомату, коли він ще був зачинений і добровольцем відправився на фронт захищати рідну землю, власну родину. Василь любив повторювати – «хто якщо не я».

У воїна залишилась дружина, троє синочків, старенька мати та брат.

Поминальний чин почався зі щирою молитви зі сльозами на очах у зібравшихся людей. Героя від рідної домівки супроводжували побратими, волонтери, бійці Богородчанської роти охорони ЗСУ, військовослужбовці військомату, друзі, знайомі та небайдужі жителі громади.

Поховали захисника з військовими почестями та салютом на місцевому цвинтарі в с. Раковець. Усі люди заспівали гімн України!

Вічна пам’ять герою! Щирі співчуття рідним та близьким!

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.