У Франківську провели благодійний турнір з джиу-джитсу: зібрані кошти підуть для батальйону, де служать два тренери

Новини, Суспільство

17 липня в Івано-Франківську відбувся благодійний турнір з джиу-джитсу.

Про це інформує Суспільне з місця змагань, повідомляє щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

Всі отримані пожертви організатори планують витратити на придбання необхідних речей для батальйону, в лавах якого захищають Україну двоє тренерів одного зі спортивних клубів міста.

Гроші учасники платили за реєстрацію у змаганнях. Сума внеску не є фіксована, каже організатор турніру Ігор Ярославський. З його слів, гроші потрібно зібрати на дрон та автомобіль, для допомоги можна перейти за посиланням.

Серед учасників турніру — члени спортивного клубу з Коломиї. Юрій Данищук, окрім того, що змагається на турнірі сам, привіз до Івано-Франківська 15 своїх підопічних.

“Завжди цікаво ділитися досвідом одне з одним. Це — дуже гарна акція. Тренери Макс і Андрій Іванюки колись і мене тренували, є нашим друзям. Вони захищають Україну від російського агресора, і дуже важливо їм допомогти фінансово”, — говорить Юрій Данищук.

9-річна спортсменка Марія з Івано-Франківська каже, що своєю участю в турнірі хоче зробити внесок у перемогу України.

“Мені сказали, що можна прийти поборотися. Так я хочу заробити гроші для нашої армії”, — ділиться Марія.

Загалом участь у змаганнях взяв участь 61 спортсмен з Івано-Франківська та Коломиї.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.