Бійці ГУР МО України розгромили ворожу ДРГ під Харковом, командира взяли в полон (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Українські розвідники разом з Нацгвардією та теробороною знищили на Харківщині ДРГ морської піхоти Північного флоту ВМФ Росії та взяли в полон одного з командирів. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram.

“Розвідувальна група Головного управління розвідки “Кедр” провела спецоперацію в селі Дементіївка Дергачівського району Харківської області. Було виявлено великий підрозділ окупантів, що розміщувався у зруйнованих будівлях. В результаті вогневого ураження 36 окупантів було знищено. Багато росіян отримали поранення різного ступеню тяжкості”.

Пізніше розвідувальна група разом з теробороною і Нацгвардією змусили ворога відступити, попри його чисельну перевагу. Командир взводу ворожої ДРГ був поранений та взятий у полон.

За інформацією розвідки, ним виявився уродженець Запорізької області 1989 року народження Станіслав Трутнєв. Це військовослужбовець 140 загону спецпризначення боротьби з підводними диверсійними силами та засобами Північного флоту ВМФ Росії (в/ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Раніше був відряджений до Сирії. Наразі полонений перебуває в одному з медзакладів України.

Детальніше на ютуб-каналі Ростислав Гудзінський:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.