Народився в сорочці, але краще б у бронежилеті, – боєць десятої бригади “Кубик”

Новини, Суспільство

У 10 гірсько-штурмовій бригаді продовжують розповідати про своїх бійців. Цього разу – про Миколу Кубірка, позивний “Кубик”.

Про це йдеться на сторінці бригади, передає щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

“Це наша земля, яку ми маємо зберегти для дітей” “Прихід мін був дуже великий… Незрозумілий стан. Відчуття, коли не боїшся. Нема часу просто. Працюєш на результат”, – пригадує крайній бій за Сєвєродонецьк майор Микола Кубірка з позивним Кубик.

Кубик – досвідчений воїн з вищою військовою освітою. За плечима – вже понад десять років у ЗСУ. Військовий пройшов бої під Горлівкою та Зайцево, тримав оборону зі сторони Донецька у 2015 році. В найгарячіших місцях воює й у 2022 році.

За його плечима – тяжкі битви на Житомирщині та Київщині. А крайня та ключова – за Сєвєродонецьк.

“Як кажуть, народився в сорочці, але краще би в бронежилеті”, – жартує Кубик.

Впевнений, рішучий, зосереджений, цілеспрямований майор Микола Кубірка з позивним Кубик зауважує:

“Мета – одна на всіх. Ми маємо зберегти нашу землю. У такому ж складі, в якому отримали її від батьків, наша земля має дістатися дітям. Обов’язково, лише воєнним шляхом, ми маємо повернути й Крим, і Донбас”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.