В бою за Україну загинув воїн з Прикарпаття Руслан Белюженко

Кримінал, Новини, Суспільство

На Донеччині в бою з російськими загарбниками загинув уродженець Богородчанського району Івано-Франківської області, старший сержант Руслан Валентинович Белюженко.

Сумну звістку повідомив голова громади Ростислав Заремба, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

Відомо, що загиблому Герою було 50 років.

“Руслана знав особисто, він надзвичайно любив наш край, його природу, працював у єгерській службі, нещадно боровся з браконьєрами. З перших днів війни цілодобово допомагав нам організувати патрулювання та охорону громадського порядку у нашій громаді. За першої можливості пішов до війська, у спеціальний підрозділ, перед яким, зокрема, стояло завдання вистежувати та знешкоджувати ворожі розвідгрупи”, – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше на війні Руслан отримав поранення, але після лікування знову повернувся на фронт.

Загинув 12 липня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Єгорівка Донецької області від мінно-вибухової травми, несумісної з життям.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.