“Тюрма – найкраще, що вас очікує”: Зеленський – росіянам, які випустили ракети по Вінниці (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Президент Володимир Зеленський звернувся до окупантів, які випустили ракети по Вінниці 14 липня, і заявив, що в’язниця – це найкраще місце на яке вони можуть розраховувати. 

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланнм на відеозвернення Зеленського 14 липня.

“Хочу, щоб ця команда тієї посудини, з якої вилетіли “Калібри” по Вінниці сьогодні, точно знала, що тюрма – це найкраще, що їх очікує”.

За інформацією повітряних сил, ракети по центру Вінниці випустили з підводного човна з акваторії Чорного моря.

Передісторія: 

  • Вранці 14 липня росіяни вдарили ракетами по центру Вінниці, у результаті чого виникли пожежі.
  • За даними Генштабу місто вразили три ворожі ракети, ще 2 були знищенні зенітно-ракетними військами в районі села Рахни Вінницької області.
  • Командування Повітряних сил повідомило, що удар по Вінниці росіяни здійснили ракетами “Калібр”, які випустили з підводного човна у Чорному морі.
  • Президент Володимир Зеленський назвав цей ракетний удар терактом.
  • російська пропагандистка Маргарита Сімоньян з посиланням на Міноборони РФ, стверджує, що ракетний удар по Вінниці було завдано нібито по “пункту розміщення націоналістів”.
  • Наразі кількість жертв російського ракетного удару по Вінниці зросла до 23, у лікарнях перебуває 64 людини, 5 – у критичному стані, зниклими безвісти вважаються 39 людей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.