У Франківськ завітав благодійний ярмарок «Save Ukraine» (відео)

Новини, Суспільство

«Save Ukraine» – це всеукраїнський благодійний ярмарок, на якому представлені вироби ручної роботи від майстринь з усієї України. 100% виручених коштів, організатори передають на потреби ЗСУ. Цими вихідними ярмарок провели й у середмісті Івано-Франківська.

Про це інформує  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на РАІ.

Патріотичний одяг, прикраси, декор для дому, іграшки та ще чимало цікавого, а головне все ручної роботи. В Івано-Франківську відбувся всеукраїнський благодійний ярмарок «Save Ukraine». Задля підтримки Збройних сил України у ньому об’єднались понад сімсот майстринь з усієї країни.

Усі вироби, наголошують організатори, є унікальними і неповторними. І навіть більше – зроблені з любов’ю.

Різноманіття представлених тут виробів, зізнаються самі організаторки – вражає. Є тут і чимало різноманітних картин.

Придбати унікальну річ – охочих чимало. Серед них і Тетяна Самбурська. Каже – ми повинні навіть найдрібнішими діями підтримувати наших захисників, бо тільки в єдності сила.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.