У Запоріжжі – вибухи: приліт у підприємство, є постраждалі

Кримінал, Новини, Політика

В обідню пору 13 липня у місті Запоріжжя пролунали вибухи – російські ракети влучили у підприємство.

Про це пише щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Запорізьку обласну військову адміністрацію у Telegram, речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната у коментарі “Українській правді”, секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва в Telegram.

 “В обласному центрі зафіксовано два прильоти ворожих ракет. Поцілили в одне з підприємств міста”.

Більше інформації у ЗОВА пообіцяли надати пізніше.

Влада закликає мешканців зберігати спокій, дотримуватись правил повітряної тривоги та не розголошувати інформацію про влучання ворожих ракет.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат підтвердив “Українській правді”, що росіяни вдарили по Запоріжжю 2 крилатими ракетами з акваторії Чорного моря.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв повідомив, що в результаті російського ракетного удару є постраждалі. На місці працюють відповідні служби.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.