У Франківську сталася пожежа в багатоповерхівці. Надзвичайники врятували двох людей

Новини, Суспільство

Вночі 11 липня в Івано-Франківську, на вулиці Хіміків, сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхівки. Надзвичайники, які приїхали на виклик, врятували двох людей.

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку о 3:07. На місці виклику надзвичайники з’ясували, що загорілася квартира на другому поверсі. Площа займання складала 40 м². Через сильне задимлення пожежники працювали в захисних апаратах.

Рятувальники локалізували загоряння о 3:30, а о 3:39 — ліквідували. Всього вогонь гасили 20 надзвичайників, залучили шість спецавтомобілів. Причину займання встановлюють.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.