Пропагандисти увірвалися на ЗАЕС до приміщень з обмеженим доступом – Енергоатом

Новини, Суспільство

“Енергоатом” повідомив про провокацію за участі росіян на Запорізькій АЕС – вони змусили пропустили пропагандиста до приміщень з обмеженим доступом заради “інтерв’ю”.

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Енергоатом“.

“Заради гарної пропагандистської картинки про безпечну роботу ЗАЕС під дулами зброї окупантів – рашисти вдалися до чергової провокації.

Російські військові силоміць змусили керівництво станції допустити відомого російського блогера-пропагандиста із представником “Росатома” й у супроводі озброєних солдатів до блочного щита керування одного з енергоблоків атомної станції та до інших приміщень з обмеженим доступом. Там вони планують організувати зйомки і примушувати український персонал до участі в пропагандистських інтерв‘ю.

Саме так окупанти створюють для російської аудиторії пропагандистський міф про один з головних здобутків Росії у цій війні – успішну роботу вкраденої ЗАЕС для потреб країни-агресора”.

Відомство обіцяє спрямувати ноту про ці злочинні дії до міжнародних органів безпеки АЕС.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.