Прогноз погоди на суботу, 9 липня

Новини, Суспільство

Погода в Україні у суботу, 9 липня, буде з сильними дощами та навіть грозами в більшості областей.

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

Виняток – Крим, Дніпропетровщина, Харківщина, Донеччина та Луганщина.

На Півдні – дощитиме переважно вдень. У всіх решту регіонах – опади будуть як в денну пору, так і вночі.

У західних областях субота буде без сильної спеки. Стовпчики термометрів піднімуться до +21…+24 градусів. На Закарпатті трішки тепліше – +24…+26. Найбільш прохолодно на Івано-Франківщині – лише +20…+22.

Водночас найбільш спекотно на Луганщині. Тут жодних опадів не передбачається, а повітря прогріється до +32…+34. В інших східних, а також в південних областях в середньому очікується +29…+33. У північній та центральній частинах України температура коливатиметься у межах +24…+29.

У Києві теж не обійдеться без опадів. Вітер у столиці буде північний – 5-10 метрів на секунду. Температура сягатиме +24…+26.

Синоптикиня Наталка Діденко зауважила, що 9-10 липня грозові дощі можуть виникати будь-коли та будь-де в Україні.

«Тому в суботу-неділю в Україні через діяльність атмосферних фронтів очікується нестійка погода з періодичними грозовими дощами чи просто дощами. Сонця та сухих прояснень вистачатиме також», – пояснила Діденко.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.