Прикарпатські поліцейські від початку 2022 року розшукали 74 дітей

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

З початку 2022 року поліцейські Івано-Франківщини отримали 69 повідомлень про зникнення дітей. Розшукали та повернули додому 74 неповнолітніх.

Про це повідомиляє  щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці Нацполіції в області.

Як йдеться у дописі, місце перебування дітей поліцейські встановлювали упродовж доби.

“За кожним фактом зникнення дитини на пошуки одразу залучалася максимальна кількість поліцейських. Також допомагали рятувальники, місцеві жителі, волонтери та родичі. Завдяки злагодженим спільним діям усіх дітей розшукали та повернули їхнім батькам”, — йдеться у дописі.

Поліцейські нагадують, у разі зникнення дитини, негайно телефонуйте на оперативну лінію “102” або за телефоном 063 841 04 11. Також можна написати повідомлення на сторінку поліції у Facebook.

З початку 2022 року станом на 25 травня поліцейські Івано-Франківщини отримали 56 повідомлень про зникнення дітей. Від початку повномасштабної війни, з 24 лютого, співробітники поліції розшукали 32 дитини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.