163 лісівники з Франківщини боронять Україну у лавах ЗСУ

Кримінал, Новини

Лісівники з перших днів війни захищають Україну від російських загарбників. У лавах ЗСУ служать 163 працівників лісгоспів Франківщини.

Державні лісогосподарські підприємства, що координуються обласним управлінням, від початку бойових дій у постійному режимі надають допомогу українським військовим. Від початку воєнного стану у зону бойових дій держлісгоспи Прикарпаття передали 44 автомобілі високої прохідності, вартістю 7,7 млн гривень, 3,5 тис. куб.м лісоматеріалів круглих, понад 100 куб. м пиломатеріалів, 771 куб.м дров, майже 5 тис. л паливно-мастильних матеріалів.

“Чекаємо вас з перемогою, дорогі наші воїни-лісівники!”, – йдеться у дописі Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

На світлині голова Миколаївської ОВА вручає ключі від авто Роману Кіселюку, головному економісту державного лісового господарства «Делятинський лісгосп», інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на  “Галку”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.