Робітники “Електроавтотрансу” пожалілися меру на затримки по зарплаті. Той послався на казначейство

Новини, Суспільство

В івано-франківському комунальному підприємстві “Електроавтотранс” наявна заборгованість по заробітній платі. Міський голова Руслан Марцінків проблему визнав, але скерував скарги на держказначейство. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

“Чому Руслан Марцінків підприємство не оплачує вчасно зарплату своїм працівникам? Мало того, що її зменшили, то ще й до того люди не отримали аванс у червні.Платять копійки, та й ті затримують.

Тільки не треба розказувати, що війна. Адже у цей час люди мусять ходити на роботу, то можливо їм треба ще щось їсти чи якісь кошти, щоб доїхати до неї???

І не пишіть, що це не у вашій компетенції, бо пишете про це підприємство регулярно, то у чому справа???” – звернулася до міського голови Марія Возняк-Хомицька.

Марцінків на скаргу відповів так: “є затримки пов’язані з роботою казначейства”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.